lauantai 14. syyskuuta 2013

Avoin ovi


Tänään avoimien ovien päivä joogasalilla. Muhevaa porkkanakakkua ja inkivääriteetä, sitten jooganäytös. Näytöksessä nähtiin kahden joogin tekemänä ykkös- ja kakkossarjan asanoita, hienosti koordinoituna siten että he teki eri asanoita yhtä aikaa. Myös katsojien puolella havaittavissa vaikuttavaa keskittymistä!

Tässä se avoin ovi on

Keskustelu oli mukavinta, kanssajoogaajien tapaaminen muutenkin kuin matolla. Rupatella joogasta ja muustakin. Kiinnostavaa kuulla millainen rooli joogaharrastuksella kunkin elämässä on. Kaikilla meistä on luonnollisesti myös muu elämä, työ, perhe, muitakin harrastuksia ja intressejä. Voidaan olla ihan erityyppisissä elämäntilanteissa. Ja jotenkin jooga yhdistää voimakkaasti.
 
Ganesha edustaa tasapainoa vahvuuden ja hyvyyden välillä, hyvää onnea ja uusia alkuja.

Eräskin saliin tutustuja kommentoi että teillä on niin tiivis yhteisö ja kaikki tuntee toisensa. Kyllä vaan, vakituiset kävijät tulevat tutuiksi keskenään. Puheltiin harjoitusrytmistä. Turvallisen ympäristön tärkeydestä. Yhteisön merkitys astangajoogassa – kun kaikki tekevät kuitenkin omaa harjoitustaan – onkin mielenkiintoinen aihe, se ansaitsee kokonaan oman kirjoituksensa. 

Niin juu, taisin tulla ilmoittautuneeksi huomiselle mysoreintensiiville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti